Geen Ajax, PSV of Feyenoord voor Tannane: 'Het zou dus echt een droom zijn'

Geen Ajax, PSV of Feyenoord voor Tannane: 'Het zou dus echt een droom zijn'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 16:28ma 18-01-2021 om 16:28

Laatste update: dinsdag 19 januari 2021 om 10:13di 19-01-2021 om 10:13

Oussama Tannane droomt van het winnen van een prijs met Vitesse. De smaakmaker van de Arnhemmers hoopt op die manier te kunnen bewijzen dat hij goed genoeg is om bij een topclub in Nederland te spelen.

De Amsterdammer speelde nooit bij Ajax, PSV en Feyenoord. Toch denkt hij goed genoeg te zijn om daar terecht te kunnen komen en dat moet dit seizoen blijken. "Ik heb nooit de kans gehad om bij een grote Nederlandse club te spelen", zegt Tannane tegen Omroep Gelderland. "Terwijl ik daarvoor wel de kwaliteiten heb. Maar zo is het tot nu toe gelopen. Daarom is het helemaal een droom om dit seizoen met Vitesse een prijs te winnen. Dat zou echt een stunt zijn."

Velen zijn verrast over het goede spel en de prima prestaties van Vitesse. Dat is de spelmaker van de Arnhemmers stiekem zelf ook een beetje. "Je weet vooraf dat je tussen plek één en acht kan eindigen, maar dat het zo goed gaat hadden wij ook niet verwacht. De trainer ook niet hoor, voor hem is dit ook mooi. We zitten in een heerlijke flow. Natuurlijk droom ik ook wel eens waar dit zou kunnen eindigen. Dit is wel het goede moment om als voetballer iets te winnen."

Tannane, wiens prijzenkast nog leeg is, speelt dinsdagavond met Vitesse in het bekertoernooi. Dan is ADO Den Haag in GelreDome de tegenstander.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Bij welke club zie jij Tannane spelen?

Ajax
19%
PSV
10%
Feyenoord
30%
Geen van drieën, Vitesse is zijn plafond
42%
(2039 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws