Geen Ajax, PSV of Feyenoord voor Tannane: 'Het zou dus echt een droom zijn'

Geen Ajax, PSV of Feyenoord voor Tannane: 'Het zou dus echt een droom zijn'

18-01-2021 16:28 Laatste update: 19-01-2021 10:13
96

Oussama Tannane droomt van het winnen van een prijs met Vitesse. De smaakmaker van de Arnhemmers hoopt op die manier te kunnen bewijzen dat hij goed genoeg is om bij een topclub in Nederland te spelen.

De Amsterdammer speelde nooit bij Ajax, PSV en Feyenoord. Toch denkt hij goed genoeg te zijn om daar terecht te kunnen komen en dat moet dit seizoen blijken. "Ik heb nooit de kans gehad om bij een grote Nederlandse club te spelen", zegt Tannane tegen Omroep Gelderland. "Terwijl ik daarvoor wel de kwaliteiten heb. Maar zo is het tot nu toe gelopen. Daarom is het helemaal een droom om dit seizoen met Vitesse een prijs te winnen. Dat zou echt een stunt zijn."

Wedden

Meer odds

Velen zijn verrast over het goede spel en de prima prestaties van Vitesse. Dat is de spelmaker van de Arnhemmers stiekem zelf ook een beetje. "Je weet vooraf dat je tussen plek één en acht kan eindigen, maar dat het zo goed gaat hadden wij ook niet verwacht. De trainer ook niet hoor, voor hem is dit ook mooi. We zitten in een heerlijke flow. Natuurlijk droom ik ook wel eens waar dit zou kunnen eindigen. Dit is wel het goede moment om als voetballer iets te winnen."

Tannane, wiens prijzenkast nog leeg is, speelt dinsdagavond met Vitesse in het bekertoernooi. Dan is ADO Den Haag in GelreDome de tegenstander.