Update: 'Huntelaar ondergaat medische keuring en gaat maandagavond tekenen'

Update: 'Huntelaar ondergaat medische keuring en gaat maandagavond tekenen'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 17:07ma 18-01-2021 om 17:07

Laatste update: maandag 18 januari 2021 om 17:12ma 18-01-2021 om 17:12

Ajax en Schalke 04 zijn nog niet akkoord over een transfer van Klaas-Jan Huntelaar. Volgens clubwatcher Freek Jansen wil de spits naar Gelsenkirchen en is het wachten op een deal tussen de twee clubs.

Omdat de ervaren spits nog een contract voor een half jaar in de Johan Cruijff Arena heeft, moet Schalke een transfersom betalen. Daar zijn de onderhandelingen over gaande. "Het is nog niet definitief", zegt Jansen in VI LIVE. "Het zit al een tijdje tussen de clubs, want Huntelaar zelf wil naar Schalke. Dat staat wel vast."

Dat er een transfer komt is volgens de clubwatcher wel zeker. Het is wachten tot beide partijen nader tot elkaar komen en de overstap van Huntelaar bekend wordt gemaakt. "Dat kan over een uur of een half uur al zo zijn. Men gaat er bij Ajax wel vanuit dat hij die stap gaat maken. Daar zal dan wel een klein bedragje tegenover staan."

Huntelaar zat vanwege een blessure zondag niet bij de selectie van Ajax voor de Klassieker (1-0). Midweeks was hij nog de grote man door met twee late goals FC Twente te vellen.

Update: volgens het Duitse Sport1 is Klaas-Jan Huntelaar maandagmiddag in Gelsenkirchen aangekomen om daar de medische keuring te ondergaan. De ervaren spits zou, als er geen complicaties aan het licht komen, maandagavond al kunnen tekenen bij Schalke.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Terug naar Schalke 04: moet Huntelaar dit doen?

Ja
45%
Nee
55%
(11102 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws