Weinig opties onder de Oranje-lat: 'Marsman doet het nu goed bij Feyenoord'

Weinig opties onder de Oranje-lat: 'Marsman doet het nu goed bij Feyenoord'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 18:04ma 18-01-2021 om 18:04

Frans Hoek denkt dat Tim Krul op dit moment de beste optie is onder de lat bij het Nederlands elftal. De voormalig keeperstrainer van Oranje ziet dat de doelman van Norwich City zich uitstekend heeft teruggeknokt.

Vanwege de blessure van Jasper Cillessen wordt er gezocht naar een degelijk alternatief en volgens Hoek moet Krul dat zijn. "Hij wordt onderschat", zegt de gewezen rechterhand van Louis van Gaal tijdens VI LIVE. "Hij heeft het een jaar lang heel goed gedaan, terwijl hij het daarvoor lastig had. Op dit moment is Krul een goede optie die een prima indruk maakt."

Daarnaast noemt Hoek een aantal andere doelmannen die er bij hem goed op staan. "Drommel is een stabiele keeper die alleen maar beter wordt. De kans dat hij een goede keeper voor het Nederlands elftal wordt is aanwezig. Daarnaast heb ik Pasveer al eens gevolgd voor Oranje en op dit moment wordt hij genoemd als één van de beteren. Dan heb je nog Marsman van Feyenoord, die doet het nu weer goed. Ook bij hem zit het er wel in."

Tijdens de laatste interlandperiode, in november 2020, werden Krul en Drommel opgeroepen voor het Nederlands elftal. Destijds was ook Marco Bizot van de partij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws