'Everton twijfelt over financiële plaatje Zirkzee, gesprekken met Bayern lopen'

'Everton twijfelt over financiële plaatje Zirkzee, gesprekken met Bayern lopen'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 18:40ma 18-01-2021 om 18:40

De gesprekken tussen Bayern München en Everton over een mogelijke transfer van Joshua Zirkzee lopen nog steeds. The Toffees willen de Nederlander tot het einde van het seizoen huren, Bayern wil dat er een optie tot koop van tien miljoen euro in de deal opgenomen wordt.

Dat meldt Sky Sport Deutschland. Everton hoopt Zirkzee deze transferperiode naar Liverpool te halen en heeft daarom de gesprekken met Bayern opgestart. De club van Marcel Brands wil Zirkzee voor de rest van het seizoen huren. Bayern wil dat er een verplichte optie tot koop van tien miljoen euro in de deal wordt opgenomen. Het is niet bekend of Everton de financiële middelen heeft om dit bedrag op te hoesten.

Heracles Almelo hoopte stiekem ook op een mogelijke transfer van Zirkzee, maar concludeerde al snel dat het een kansloze missie was. "Ik heb natuurlijk met Hansi Flick over Zirkzee gesproken", gaf Heracles-trainer Frank Wormuth hierover aan. "We hebben contact gehad, maar het is niet concreet. Ik denk dat Bayern hem wel wil verhuren, maar zijn salaris is voor ons niet op te hoesten."

Naar verluidt heeft ook het Italiaanse Parma interesse in Zirkzee.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws