'Utrecht wil in gesprek met Groningen: aanvaller kan in januari al overstap maken'

'Utrecht wil in gesprek met Groningen: aanvaller kan in januari al overstap maken'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 18:58ma 18-01-2021 om 18:58

Laatste update: dinsdag 19 januari 2021 om 10:08di 19-01-2021 om 10:08

FC Utrecht gaat proberen om Remco Balk al in de winterse transferperiode naar de Domstad te halen. De FC Groningen-aanvaller beschikt over een aflopend contract en heeft naar verluidt al een persoonlijk akkoord bereikt met Utrecht, dat in gesprek wil met Groningen om een transfer in januari te bespreken.

Dat meldt Voetbal International. De jonge aanvaller zorgde voor de nodige commotie bij Groningen door zijn aflopende contract niet te verlengen. Balk zou inmiddels al een akkoord bereikt hebben met Utrecht, dat hoopt hem deze transferperiode al binnen te halen. Er zal dan wel een bescheiden vergoeding op tafel moeten komen om hem los te weken bij De Trots van het Noorden.

Het lijkt niet de enige transferactiviteit te worden bij Utrecht deze transferperiode. Justin Lonwijk en Odysseus Velanas mogen op zoek naar een nieuwe club, terwijl Manchester City-huurling Daniel Arzani naar een andere club wil sturen. De Australiër komt niet in de plannen van trainer René Hake voor. Wél wil Utrecht langer door met routinier Mark van der Maarel. De gesprekken over een nieuw contract zouden inmiddels zijn opgestart.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws