Sneijder en Top Events-directeur hebben plannen met Den Bosch: 'Voorzichtig zijn'

Sneijder en Top Events-directeur hebben plannen met Den Bosch: 'Voorzichtig zijn'

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2021 om 07:01di 19-01-2021 om 07:01

Laatste update: dinsdag 19 januari 2021 om 10:07di 19-01-2021 om 10:07

Ebert Dollevoet, de directeur van Top Events, heeft samen met Wesley Sneijder serieuze plannen om aan de slag te gaan bij FC Den Bosch. Of dat uiteindelijk gaat leiden tot de overname van de club, wil Dollevoet nog niet zeggen.

De Top Events-directeur verzorgt met zijn bedrijf de catering bij Den Bosch (en ook bij PSV en NAC Breda). Hij geeft aan dat de plannen nog in de eerste fase zitten. "We hebben een bak koffie gedronken. Dat is eigenlijk alles. Hoe ik bij Wesley terecht ben gekomen? Dat is niet zo moeilijk, hij is een persoonlijke vriend van me", laat Dollevoet weten in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Hoe de samenwerking vorm moet worden gegeven, durft Dollevoet nog niet te zeggen. "Daar is het nu nog allemaal veel te vroeg voor. Ik wil kijken hoe ik FC Den Bosch kan helpen en daarover hebben we een keer oriënterend met Wesley gesproken."

Den Bosch kan de financiële hulp wel gebruiken. De club heeft geen cent te makken en staat op dit moment op de laatste plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Zaterdag werd er afscheid genomen van trainer Erik van der Ven. Een eerdere overname, door de Georgische zakenman Kakhi Jordania, werd door de KNVB van tafel geveegd.

Veel meer wil Dollevoet op het moment ook niet kwijt over de gesprekken met Den Bosch. "We moeten voorzichtig zijn. Ik weet zelf niet veel van voetbal, maar ik wil wel graag helpen. Het is immers niet altijd halen. Je moet soms ook brengen", sluit hij af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws