Zlatan tevreden over Milan-transfer: 'Twee spelers om tegenstander bang te maken'

Zlatan tevreden over Milan-transfer: 'Twee spelers om tegenstander bang te maken'

19-01-2021 07:37
16

Mario Mandzukic staat op het punt een contract te tekenen bij AC Milan en dat kan Zlatan Ibrahimovic wel waarderen. De Zweed maakte maandagavond zijn rentree bij I Rossoneri en was meteen twee keer trefzeker tegen Cagliari.

Mandzukic zou maandag medisch gekeurd zijn in Milaan. Mocht dat volgens plan zijn verlopen, laat een definitieve transfer niet lang meer op zich wachten. De Kroatische spits, vanaf afgelopen zomer transfervrij na zijn vertrek bij Al-Duhail uit Qatar, tekent naar verluidt een contract voor anderhalf jaar bij Milan.

Dat nieuws kan Zlatan wel bekoren. Na de wedstrijd tegen Cagliari laat hij weten de komst van Mandzukic toe te juichen. "Ik ben er erg blij mee. Dan zijn er twee spelers die de tegenstanders bang gaan maken", laat hij optekenen in gesprek met Sky Sport Italia. "We gaan de komende tijd veel wedstrijden spelen, het wordt een druk programma. Met de komst van Mandzukic en Soualiho Meïté hebben we meer spelers om omzettingen te doen en in goede conditie te blijven."