Den Bosch heeft nieuwe coach op het oog: 'Ervaren trainer die geen club heeft'

Den Bosch heeft nieuwe coach op het oog: 'Ervaren trainer die geen club heeft'

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2021 om 10:02di 19-01-2021 om 10:02

FC Den Bosch wil nog voor het einde van deze week een nieuwe trainer presenteren. De club stuurde vorige week zaterdag Erik van der Ven de laan uit. Alfons Groenendijk, Jack de Gier en Peter Uneken worden genoemd bij de club uit Brabant.

Manager voetbalzaken Jan Gösgens van Den Bosch heeft al een droomkandidaat op het oog, maar gaat niet in op namen. "Een al wat oudere, ervaren trainer die op dit moment geen club heeft en per direct beschikbaar is", vertelt hij in gesprek met het Brabants Dagblad. De nieuwe trainer zou aanstaande zaterdag tegen NAC Breda al op de bank moeten zitten en zou op interim-basis naar de club moeten komen. "Pas als hij er is gaan we kijken naar een oplossing voor de lange termijn", aldus Gösgens.

De manager voetbalzaken heeft al een aantal namen op zijn lijstje gezet voor volgend seizoen, zo geeft hij eerlijk toe. Uneken (die vertrekt bij Jong PSV), Groenendijk en De Gier worden genoemd. "Dat lijkt me logisch gezien hun staat van dienst. Al weet ik niet of Groenendijk voor ons te betalen is."

De naam van de trainer die het op korte termijn over moet nemen bij de club, noemt Gösgens niet. "Maar als de interim-coach die wij deze week aan hopen te stellen het goed doet, is hij ook kandidaat om daarna te blijven. Het zou raar zijn als dat niet zo was."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Voor welke trainer moet Den Bosch kiezen?

Groenendijk
65%
De Gier
14%
Uneken
10%
Iemand anders...
11%
(559 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws