De Mos ziet 'veel problemen' bij Ajax: 'Ze zakken door het ijs, zit geluk bij'

De Mos ziet 'veel problemen' bij Ajax: 'Ze zakken door het ijs, zit geluk bij'

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2021 om 12:14di 19-01-2021 om 12:14

Aad de Mos had gedacht dat niet Ajax, maar PSV bovenaan zou staan na drie wedstrijden in Super January. De Amsterdammers zijn ondanks hun voorsprong niet de uitgesproken titelfavoriet, vindt de oud-trainer.

"Ajax heeft ook veel problemen", zegt De Mos in een video-item van Eindhovens Dagblad. "Als je kijkt naar FC Twente-uit (1-3, red.) en Feyenoord-thuis (1-0, red.), dan zit er veel geluk bij. Feyenoord had zeker een punt moeten pakken en misschien zelfs drie punten. Na alle wissels zakte Ajax helemaal door het ijs."

"Ze zakten ook bij FC Twente door het ijs, maar toen hadden ze de mazzel", vervolgt de analist. "Ajax dwingt dat een beetje af, maar er zit ook veel geluk bij. Als ze twee punten hadden laten liggen bij Twente en hadden verloren van Feyenoord, wat ik gedacht had, zou PSV bovenaan hebben gestaan."

Schmidt
De Mos laat zich ook uit de woede-uitbarsting van Roger Schmidt na Sparta - PSV. "De aanvaring rond de uitwedstrijd tegen Vitesse, de blessure van Cody Gakpo, de nederlaag tegen AZ en natuurlijk Thomas Letsch (Vitesse-trainer, red.) die uit dezelfde school komt en nu boven hem staat: er is een aantal frustraties waar hij afscheid van moet nemen. Dit moet hij niet doen, het is niet handig."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws