Huddersfield stuurt Eiting terug naar Ajax na operatie: 'Geen korte revalidatie'

Huddersfield stuurt Eiting terug naar Ajax na operatie: 'Geen korte revalidatie'

19-01-2021 14:45 Laatste update: 14:56
17

Carel Eiting keert vervroegd terug naar Ajax. Dat maakt Huddersfield Town-manager Carlos Corberán bekend op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Millwall. Eiting liep bij de Championship-club een zware knieblessure op.

"Carel gaat revalideren bij Ajax, omdat hij daar (in Nederland, red.) ook geopereerd is. We weten dat de operatie goed is verlopen, maar Ajax gaat zijn revalidatie in de gaten houden. We weten dat het geen korte revalidatie gaat worden." Corberán sprak eerder de verwachting uit om Eiting zo'n drie maanden te moeten missen.

Wedden

Meer odds

Eiting was goed op dreef bij de Championship-club en had het er uitstekend naar zijn zin. "Ik speel op alle drie de posities op het middenveld. Soms als verdedigende middenvelder, soms op 8 ertussenin en soms op 10. Dat maakt me veelzijdiger", liet hij eerder al weten in gesprek met Voetbal International.

Huddersfield legde de keuze bij Ajax wat betreft de revalidatie van Eiting. De Amsterdamse club heeft besloten om de middenvelder in Nederland te houden, om de revalidatie goed in de gaten te kunnen houden. Eiting staat nog tot medio 2023 onder contract bij Ajax.