Transfer Huntelaar 'op wat papierwerk na' rond, debuut tegen Köln niet uitgesloten

Transfer Huntelaar 'op wat papierwerk na' rond, debuut tegen Köln niet uitgesloten

19-01-2021 15:45 Laatste update: 15:55
32

De transfer van Klaas-Jan Huntelaar naar Schalke 04 is op wat papierwerk na rond. Trainer Christian Gross wil nog niet al te veel kwijt over de komst van de spits, maar de persvoorlichter doet wel een korte mededeling over de transfer.

"Wat Huntelaar betreft: ik moet jullie om wat geduld vragen. We zijn in de afrondende fase van de onderhandelingen, maar er moet nog wat papierwerk in orde gemaakt worden", geeft de persvoorlichter aan op de persconferentie voor de wedstrijd van woensdag tegen FC Köln.

Trainer Gross sluit echter niet uit dat Huntelaar woensdag, mocht zijn kuitblessure het toelaten, al op het veld staat bij Schalke. "De laatste details moeten nog opgehelderd worden, maar dat zou kunnen."

Er wordt verwacht dat de transfer van Huntelaar dinsdag al afgerond wordt. Ajax ontvangt volgens Sky Sport Deutschland geen transfersom voor de spits en laat hem transfervrij naar Gelsenkirchen vertrekken. Er wordt wel gesproken over een fee: mocht Ajax kampioen van Nederland worden, dan betaalt Schalke zijn kampioenspremie.