'Ik hoorde dat Jörgensen misschien wel verhuurd gaat worden door Feyenoord'

'Ik hoorde dat Jörgensen misschien wel verhuurd gaat worden door Feyenoord'

19-01-2021 23:07
64

Nicolai Jörgensen zou nog deze transferperiode verhuurd kunnen worden. De Deense spits van Feyenoord zou vanwege de komst van Lucas Pratto niet onwelwillend staan tegenover een tijdelijk vertrek.

Jörgensen, die in 2017 nog kampioen werd met Feyenoord en in dat jaar één van de uitblinkers was, vindt dat hij vaker moet spelen. "Ik hoorde dat hij misschien wel verhuurd gaat worden", zegt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International. "Hij zou daar zelf ook niet onwelwillend tegenover staan. Dat kan nog steeds en hij wil zelf natuurlijk meer spelen."

Wedden

Meer odds

Daarbij komt ook nog dat de Rotterdammers met Lucas Pratto een nieuwe spits hebben gehaald. "Tegen Ajax mocht Jörgensen dan wel spelen, maar je weet nooit hoe het gaat in andere wedstrijden. De Beer heeft niet voor niks de overstap gemaakt vanuit Buenos Aires. Je weet niet wat de afspraken zijn met hem. Maar het kan ook net zo goed zijn dat Advocaat na de wedstrijd van zondag zegt dat het niet mag gebeuren. Ze hebben natuurlijk ook Bozeník nog."