'Voor niemand goed als ik domme dingen doe of Mvogo expres slechte ballen geef'

'Voor niemand goed als ik domme dingen doe of Mvogo expres slechte ballen geef'

20-01-2021 08:38
59

Lars Unnerstall hield PSV dinsdag op de been in het bekerduel met FC Volendam. De Duitse doelman weigert echter zijn gram te halen na de 0-2 zege en schikt zich in zijn rol als stand-in van Yvon Mvogo.

"Het is mijn taak om hem te steunen. Daar heeft het team het meeste aan en ik dus zelf ook", zegt Unnerstall tegen het Eindhovens Dagblad. "De trainer heeft in de andere wedstrijden voor Yvon als eerste man gekozen en dat accepteer ik. Je kunt dan een weekje boos zijn, maar daarna moet je jezelf rechtzetten en naar het team kijken. Het is voor niemand goed als ik domme dingen doe of Yvon expres slechte ballen ga geven tijdens een training of warming-up."

De dertigjarige Unnerstall wil in de toekomst meer spelen. Dit seizoen maakt hij sowieso nog af bij PSV, ondanks een aflopend contract. "Dat is allemaal voor later en ik heb nog met niemand gesproken. Ik wil eerst met PSV iets winnen en hoop de volgende wedstrijd in het bekertoernooi weer te spelen. Op dit moment heb ik het uitstekend naar mijn zin en zit ik bij een fijne club, waaraan ik mijn steentje wil bijdragen."