Bosz lovend: 'Als ik naar Dortmund kijk, let ik altijd in het bijzonder op hem'

Bosz lovend: 'Als ik naar Dortmund kijk, let ik altijd in het bijzonder op hem'

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 11:38wo 20-01-2021 om 11:38

Laatste update: woensdag 20 januari 2021 om 12:03wo 20-01-2021 om 12:03

Peter Bosz blijft het goed doen met zijn Bayer Leverkusen. Dinsdagavond werd er in de eigen BayArena met 2-1 gewonnen van Borussia Dortmund. De oefenmeester blijft echter kritisch en was niet zo blij met zijn oud-speler Julian Brandt.

Bosz zag hoe zijn ploeg een geweldige eerste helft op de mat legde tegen Dortmund, maar afstand nemen van de tegenstander lukte niet. "Als je tegen een topteam als Dortmund speelt, moet je de wedstrijd eerder beslissen", geeft Bosz na de wedstrijd aan. "Als je zoveel kansen krijgt en je speelt zo'n goede eerste helft, dan mag het niet zo lang spannend blijven. We moeten het echt eerder afmaken."

Julian Brandt bracht Dortmund in de tweede helft op gelijke hoogte. Het betekende de eerste treffer in meer dan een jaar voor de middenvelder, uitgerekend tegen zijn oude ploeg. "Als ik naar Dortmund kijk, let ik altijd in het bijzonder op hem", vertelt Bosz over Brandt. "Omdat hij bij ons zo goed was. En het is een aardige jongen. Maar vandaag was ik niet zo blij met hem, nee...", sluit de Nederlander lachend af.

Leverkusen won de wedstrijd uiteindelijk door een treffer van Florian Wirtz, ongeveer tien minuten voor het einde.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws