Concurrent van Schalke spot met Huntelaar-transfer: 'Wij halen geen 50-jarigen'

Concurrent van Schalke spot met Huntelaar-transfer: 'Wij halen geen 50-jarigen'

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 17:06wo 20-01-2021 om 17:06

De transfer van Klaas-Jan Huntelaar naar Schalke 04 is niet door iedereen met enthousiasme begroet. Samir Arabi, sportdirecteur van Arminia Bielefeld, sneerde naar de club uit Gelsenkirchen en hun aankoopbeleid.

Huntelaar is 37 jaar en moet in het laatste half jaar van zijn actieve loopbaan Schalke voor degradatie zien te behoeden. Bielefeld, dat een concurrent is van Die Königsblauen, raakt daar volgens Arabi niet van in de war. "Natuurlijk kijken we naar wat de concurrentie doet", zegt hij tegen de Westdeutsche Allgemeine Zeitung. "Maar met dit soort transfers zijn wij niet bezig."

Arabi deelt een steek onder water uit aan Schalke en Huntelaar. "Wij denken niet aan het terughalen van oud-spelers als Bruno Labbadia (54 jaar) en Stefan Kuntz (58 jaar)", laat hij optekenen. "Op dit moment hebben we niets om aan te kondigen, dus voorlopig moet iedereen geduld hebben."

Op dit moment is Bielefeld de nummer vijftien van de Bundesliga. Aan het einde van het seizoen handhaaft de ploeg die daar staat zich direct op het hoogste niveau. Schalke is de nummer achttien en staat zeven punten achter op de club van technisch directeur Arabi. Zij moeten, met Huntelaar in de gelederen, punten gaan pakken om degradatie te vermijden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Huntelaar Schalke 04 in de Bundesliga houden?

Ja
50%
Nee
50%
(2179 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws