Update: Twente hoopt tegen VVV al op Narsingh, KNVB-deadline vrijdagmiddag

Update: Twente hoopt tegen VVV al op Narsingh, KNVB-deadline vrijdagmiddag

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 07:32vr 22-01-2021 om 07:32

Laatste update: vrijdag 22 januari 2021 om 07:33vr 22-01-2021 om 07:33

De ontwikkelingen rondom Luciano Narsingh zijn in een stroomversnelling terechtgekomen. TC/Tubantia meldt woensdag dat Feyenoord en FC Twente al een akkoord hebben bereikt over een huurtransfer.

Dinsdag werd de negentienvoudig Oranje-international voor het eerst aan FC Twente gelinkt, nu is de transfer dus al bijna beklonken. De nummer zeven van de Eredivisie moet er alleen nog uit zien te komen met Narsingh zelf. Naar verwachting zal er donderdag al een akkoord tussen club en speler bereikt worden.

De aanstaande verhuurperiode is voor alle partijen een uitkomst. Narsingh moet het bij Feyenoord vooral hebben van invalbeurten, terwijl FC Twente op zoek is naar een vervanger van de zwaar geblesseerde rechtsbuiten Vaclav Cerny. Het Feyenoord-contract van Narsingh loopt aan het einde van het seizoen af: de dertigjarige aanvaller zit tijdens het bekerduel met Heracles Almelo van woensdag op de bank en zou dus eventueel zijn 'afscheidswedstrijd' kunnen spelen.

Update: Het is rond, meldt Voetbal International. Luciano Narsingh maakt het seizoen op huurbasis af bij FC Twente. De aanvaller van Feyenoord wordt vrijdag medisch gekeurd in Enschede. 

Update: FC Twente hoopt aankomend weekend tegen VVV-Venlo al te kunnen beschikken over Luciano Narsingh, zo meldt TC/Tubantia. Willen de Enschedeërs dat realiseren, dan zullen alle benodigde papieren vrijdag voor 12.00 uur 's middags ingediend moeten zijn bij de KNVB. Mocht de medische keuring van vrijdagochtend geen problemen opleveren, dan staat Narsingh zaterdag op de afsluitende training voor het eerst op het veld bij Twente. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws