TyC Sports heeft sensationeel Senesi-nieuws: Feyenoorder gevolgd door Real Madrid

TyC Sports heeft sensationeel Senesi-nieuws: Feyenoorder gevolgd door Real Madrid

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 19:12wo 20-01-2021 om 19:12

Laatste update: woensdag 20 januari 2021 om 19:22wo 20-01-2021 om 19:22

Marcos Senesi is het onderwerp van een opvallend nieuwtje van TyC Sports. Volgens het doorgaans betrouwbare Argentijnse medium wordt de Feyenoord-verdediger gevolgd door Real Madrid.

De 23-jarige linkspoot is bezig aan zijn tweede seizoen in De Kuip en ligt nog twee jaar vast. De Telegraaf meldde eerder op de woensdag dat hij 'van Milaan tot Madrid' gevolgd wordt en dat Feyenoord hem alleen voor de absolute hoofdprijs wil laten gaan. Ook TyC Sports bericht dat er meerdere clubs jagen op Senesi, maar licht Real Madrid uit. De Koninklijke lijkt op zoek te moeten naar een nieuwe centrale verdediger, nu de contractbesprekingen met boegbeeld Sergio Ramos spaak zijn gelopen.

Ondertussen stelt ook Feyenoord alles in het werk om Senesi langer binnenboord te houden: de stadionclub wil zijn tot 2023 doorlopende contract met twee jaar verlengen, klinkt het. TyC Sports maakt ook gewag van een gelimiteerde afkoopsom van 35 miljoen euro. Feyenoord zou deze echter willen verhogen naar vijftig miljoen.

Senesi staat hoe dan ook op de nominatie om voor de duurste uitgaande Feyenoord-transfer ooit te zorgen. Dat record is al ruim veertien jaar in handen van Dirk Kuyt, die in 2006 voor achttien miljoen euro naar Liverpool vertrok.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zie jij Senesi ooit bij Real Madrid terechtkomen?

Ja, volgend seizoen al
19%
Ja, op termijn
27%
Nee, nooit
54%
(1696 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws