Been haalt uit naar 'niet normaal' Feyenoord: 'Ik mag toch wel meer verwachten?'

Been haalt uit naar 'niet normaal' Feyenoord: 'Ik mag toch wel meer verwachten?'

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 20:08wo 20-01-2021 om 20:08

Mario Been heeft geen goed woord over voor de eerste helft van Feyenoord in de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo. Vooral het spel van de gewisselde Orkun Kökcü bevalt de ESPN-analist voor geen meter.

"Dit is de kortste weg naar Europa, Dick Advocaat vindt dit een hoofdprijs, iederéén vindt dit een hoofdprijs, maar ik geloof niet dat de Feyenoord-spelers er zo over denken. Geen tempo, geen idee, weer achteruit lopen...", foetert Been.

"Na de 0-1 verwacht van Heracles verwachtte ik een reactie. Nou, ze gingen alleen maar verder naar achteren, namen geen enkel initiatief en ze mogen God op hun blote knieën danken dat ze nog de gelijkmaker scoren voor rust. Ik begrijp het gewoon niet: zo'n niveau halen tegen Ajax en het dan niet kunnen brengen tegen Heracles. Het is slaapverwekkend."

Kökcü maakte zijn rentree na een lange blessure, maar kon niet imponeren. Na 45 minuten werd hij gewisseld. "Niet zo gek", vindt Been., "Hij is er een tijdje uit geweest, maar hij spéélt ook nog in een tempo dat hij er een tijd is uit geweest. Niet normaal. Met zijn kwaliteiten mag ik toch wel meer verwachten? Een groot talent, maar hij laat het niet zien. Ik mis gif."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws