Kökcü na één helft gewisseld bij bliksemrentree: Het voelde gewoon niet losjes

Kökcü na één helft gewisseld bij bliksemrentree: "Het voelde gewoon niet losjes"

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 21:58wo 20-01-2021 om 21:58

Laatste update: woensdag 20 januari 2021 om 22:16wo 20-01-2021 om 22:16

Orkun Kökcü heeft na ruim één maand zijn rentree bij Feyenoord gemaakt, maar moet nog flink aansterken, heeft hij zelf ook vastgesteld. De tweevoudig international van Turkije moest na één helft tegen Heracles Almelo alweer in de kleedkamer achterblijven wegens enkelklachten.

Kökcü kreeg medio december te horen dat hij zes à twaalf weken uit de roulatie zou zijn. Eén maand later was hij alweer op het veld van De Kuip te bewonderen, maar dat was tóch iets te vroeg, concludeerde de middenvelder na zijn rentree. "Ik kon sneller dan verwacht weer trainen. Vandaag (woensdag, red.) weer geprobeerd, maar toch niet zo sterk als ik had gedacht", liet hij weten aan ESPN.

Kökcü was naar eigen zeggen 'niet vrij' vanwege zijn enkelblessure. "Een wedstrijd vraagt natuurlijk wat anders dan de training. Ik ging de wedstrijd in met de hoop dat ik het niet zou voelen, dat ik fris zou kunnen spelen." Dat was echter niet het geval. "Het voelde gewoon niet losjes. Ik dacht wel toen ik in de kleedkamer zat: toch iets te vroeg geweest voor mij."

De Feyenoord-middenvelder gaat de komende tijd een pas op de plaats maken. "Ik denk dat ik rustig minuten moet opbouwen en dat ik nu nog niet klaar ben om te starten."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws