Breaking news

NOS: Ajax doet aangifte voor poging tot mishandeling na incident met Tadic bij bus

Labyad reageert: 'Je ziet duidelijk dat die video's van maanden geleden zijn'

Labyad reageert: 'Je ziet duidelijk dat die video's van maanden geleden zijn'

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 23:18wo 20-01-2021 om 23:18

Zakaria Labyad heeft woensdagavond na AZ - Ajax een verklaring gegeven over de kappersgebaren die hij maakte na zijn doelpunt. De ophef die afgelopen week ontstond noemt hij onterecht.

Labyad, Andre Onana, Quincy Promes en David Neres raakten in opspraak vanwege hun kappersbezoekjes tijdens de lockdown, waarin de kappersbranche flink wordt getroffen. De video's die opdoken van de Ajacieden dateren echter van maanden geleden, verduidelijkt Labyad.

"Dat juichen deed ik spontaan. Er werden dingen over gezegd, maar je ziet duidelijk dat die video's van maanden geleden zijn", aldus de matchwinner van Ajax bij ESPN. "Dat het nu wordt gebruikt is zonde, want wij willen ons focussen op het voetbal. We houden ons aan de maatregelen. Je ziet ook aan mijn kapsel dat het aardig gegroeid is."

Labyad herhaalt vervolgens dat de video's niet recentelijk zijn opgenomen. "Je ziet dat de kapperszaak open is, er zitten mensen... Het was in een periode dat het nog mocht. Ik snap alle ophef, we hebben een voorbeeldfunctie, maar de video's zijn oud en de wereld moet er zich niks van aantrekken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws