Ten Hag voldaan: 'Ik weet dat we hem in het vervolg keihard nodig gaan hebben'

Ten Hag voldaan: 'Ik weet dat we hem in het vervolg keihard nodig gaan hebben'

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 00:00do 21-01-2021 om 00:00

Erik ten Hag is blij dat hij David Neres één helft in actie heeft kunnen zien tijdens de gewonnen bekerwedstrijd van Ajax tegen AZ. De Braziliaanse aanvaller maakte zijn rentree, maar is nog niet de oude.

"Hij heeft maar één week getraind en daarvoor vier, vijf weken niet", reageert Ten Hag tegenover ESPN. Neres hield het 45 minuten vol. "Hij is er natuurlijk nog niet, maar dit heeft hij nodig. Het is een heel vruchtbare avond, zou ik zeggen."

Ondanks de moeilijke periode waar Neres doorheen gaat, houdt Ten Hag vertrouwen. "Ik heb hem deze wedstrijd gegeven, omdat ik weet dat we hem in het vervolg keihard nodig gaan hebben. Hij gaat met sprongen vooruit. David is een gevaar voor iedere tegenstander op het moment dat hij fit is."

Ten Hag hield een goed gevoel over aan de bekeravond in Alkmaar. Het werd 0-1 door een goal van Zakaria Labyad. "Onder deze omstandigheden is het een uitstekende prestatie. Als je een topploeg in Nederland met andere spelers dít kunt brengen, dan is het een mooi compliment voor de selectie."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws