Ten Hag reageert op 'knipbeurt' na Ajax-treffer: 'Dat heb ik ze net verteld'

Ten Hag reageert op 'knipbeurt' na Ajax-treffer: 'Dat heb ik ze net verteld'

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 07:14do 21-01-2021 om 07:14

Erik ten Hag heeft Zakaria Labyad en Quincy Promes aangesproken op de manier van juichen na de treffer van de Marokkaanse international in het bekerduel met AZ. De trainer van Ajax vond dat 'niet handig'.

De Ajax-aanvallers maakten na de 0-1 in Alkmaar kappersgebaren. Dat was niet zonder reden, de afgelopen dagen verschenen er filmpjes van Labyad, Andre Onana en Promes in een kappersstoel. Dat leidde met name op social media tot boze reacties.

Ten Hag had de beelden ook meegekregen. "Ik heb ze er naar gevraagd", zegt de coach op de persconferentie, te zien op beelden van NH. "En het blijken filmpjes te zijn van een aantal weken, maanden geleden. Ik wil het bij het voetbal houden. Dan is het prachtig dat Labyad wederom heel belangrijk is voor Ajax. In de vorige bekerronde al, maar ook in de competitie. Hij heeft een heel hoog rendement. Hij zit er vaak bij met goals of assists."

Na enig aandringen geeft de Ajax-coach toch zijn mening. "Ik vind het niet handig, dat heb ik hem net verteld", doelt hij op Labyad. "Dat aanvaarden ze, ze moeten het niet doen." De aanvaller verduidelijkte al dat de beelden van maanden geleden zijn.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws