'Napoli en Marseille akkoord over verhuur: Milik donderdag medisch gekeurd'

'Napoli en Marseille akkoord over verhuur: Milik donderdag medisch gekeurd'

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 10:43do 21-01-2021 om 10:43

Laatste update: donderdag 21 januari 2021 om 11:28do 21-01-2021 om 11:28

Arkadiusz Milik staat op het punt om zijn transfer van Napoli naar Olympique Marseille af te ronden. De clubs hebben de onderhandelingen afgerond, de Poolse spits is donderdag in de Franse stad om de medische keuring te ondergaan.

Sky Sport Italia meldt dat de Poolse international donderdag medisch gekeurd wordt bij de huidige nummer zes van de Ligue 1. De oud-Ajacied maakt het seizoen op huurbasis af in Frankrijk. Olympique Marseille heeft een optie tot koop afgedwongen in het contract, zodat de Fransen de spits in de zomer van 2021 na een geslaagde huurperiode definitief over kunnen nemen.

Milik zinspeelde al langere tijd op een vertrek uit Napels. De 26-jarige spits komt niet in de plannen voor van Napoli-trainer Gennaro Gattuso en wil zicht houden op een plekje in de Poolse selectie voor het EK 2020 dat dit jaar plaats gaat vinden.

Olympique Marseille kan de aanvallende diensten van Milik overigens goed gebruiken. De huidige nummer zes van de Ligue 1 wist de laatste drie wedstrijden in de competitie niet te winnen en maakte slechts één doelpunt. Milik kan aankomende zaterdag zijn debuut gaan maken voor de Franse club, Marseille gaat dan op bezoek bij AS Monaco.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws