'Senesi-transfer van meer dan 20 miljoen zit eraan te komen bij Feyenoord'

'Senesi-transfer van meer dan 20 miljoen zit eraan te komen bij Feyenoord'

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 14:32do 21-01-2021 om 14:32

Marcos Senesi gaat Feyenoord minimaal twintig miljoen euro opleveren. Dat verwacht Henk Timmer, die de Argentijnse verdediger in 2019 naar Nederland 'bracht'.

Timmer werd na zijn keeperscarrière zaakwaarnemer en ontdekte Senesi in Argentinië. Inmiddels is de 23-jarige verdediger niet meer weg te denken bij Feyenoord. Na zijn sterke optreden in de Klassieker werd hij zelfs door het Argentijnse TyC Sports gelinkt aan Real Madrid.

"Toen die jongen kwam, deed iedereen lacherig", memoreert Timmer bij het radioprogramma Veronica Inside. "Ik had hem natuurlijk al tien keer zien spelen in Argentinië. Echt een fantastische speler. Wat zijn waarde is? Ligt eraan wat de gek ervoor geeft. Je kan wel 100 miljoen vragen, maar dat krijgt Feyenoord denk ik niet."

Timmer denkt dat Feyenoord hoe dan ook veel geld gaat overhouden aan de verkoop van Senesi. "Ik hoop voor Feyenoord dat ze een keer iemand kunnen verkopen voor boven de twintig miljoen. Dat zit er wel aan te komen, want dat is hij wel waard."

Timmer zou het mooi vinden om meer spelers vanuit Argentinië en Uruguay naar Feyenoord te begeleiden. "Daar zijn we sterk en zitten we vaak. Ik heb de lijstjes klaar. Als ze naar mij luisteren komt het goed."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws