Breaking news

NOS: Ajax doet aangifte voor poging tot mishandeling na incident met Tadic bij bus

Havertz gebeten hond bij Chelsea: 'Wil hem gewoon wakkerschudden'

Havertz gebeten hond bij Chelsea: 'Wil hem gewoon wakkerschudden'

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 14:53do 21-01-2021 om 14:53

Laatste update: donderdag 21 januari 2021 om 16:20do 21-01-2021 om 16:20

Robert Huth is niet te spreken over de houding van Kai Havertz. De 21-jarige Duitser, die afgelopen zomer voor zo'n tachtig miljoen euro werd aangetrokken door Chelsea, beleeft tot dusver een ongelukkig seizoen in Londen.

"Ik hou gewoon helemaal niet van zijn lichaamstaal", zegt Huth in gesprek met Stadium Astra. "Het is zijn eerste jaar bij Chelsea, maar hij ziet eruit alsof hij daar niet warm van wordt. Hij verliest de bal, geeft hem weg en werkt niet om hem weer terug te krijgen. Het is moeilijk om zonder fans binnen te komen bij een club, maar je wilt hem gewoon wakkerschudden."

Huth vervolgt: "Vroeger hadden we Mahrez in onze kleedkamer (bij Leicester City, red) die ineens heel goed werd. Maar het team zorgde voor hem door te zeggen: 'je kunt niet de kantjes ervan aflopen'."

"Misschien mist Chelsea die interne leider of leiders waar dat gesprek plaatsvindt", denkt Huth. "Het is niet altijd een leuk gesprek als je niet goed presteert, maar het moet gebeuren. Hij heeft iemand nodig die hem vertelt wat er nodig is om in de Premier League te spelen. Misschien is iedereen een beetje te aardig voor elkaar in de kleedkamer."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws