Nog geen besluit van PSV over koopoptie van 6 miljoen: Ligt nog open

Nog geen besluit van PSV over koopoptie van 6 miljoen: "Ligt nog open"

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 13:57vr 22-01-2021 om 13:57

PSV heeft nog geen besluit genomen over Adrian Fein. De club kan hem voor een bepaald bedrag kopen van Bayern München, vermoedelijk voor zes miljoen euro.

Eerder werd gemeld dat PSV Fein definitief binnen wilde halen. Dat klopt niet, zegt Schmidt. "Nee, het ligt nog open. De optie ligt er, we wachten af hoe het zich gaat ontwikkelen in de komende maanden. We zitten nog halverwege het seizoen. Hij kan nog een paar stappen zetten. Het hangt ook af van de clubs en het bedrag."

"Hij heeft een paar goede wedstrijden gespeeld, al heeft hij niet veel minuten gemaakt. Hij moet zich nog ontwikkelen om een completere speler te worden", zegt Schmidt over Fein. "Hij is goed in balbezit, maar voetbal is meer. Zeker met onze doelstellingen moet ik de balans zien te vinden. Een speler als Ryan Thomas is in alle opzichten een betrouwbaardere speler voor mij."

"Hij moet het laten zien. Als hij wil spelen, moet hij beter zijn dan Ibrahim Sangaré en Pablo Rosario. En het is ook niet makkelijk om beter te zijn dan Thomas, Erick Gutiérrez komt er ook nog aan. Voor mij maakt het niet uit wie er speelt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws