'Newcastle United laat oog vallen op talentvolle linksback van PSV'

'Newcastle United laat oog vallen op talentvolle linksback van PSV'

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 19:16vr 22-01-2021 om 19:16

Newcastle United heeft interesse in Chris Gloster, linksback van PSV. De Amerikaan, die voornamelijk in Jong PSV actief is en nog niet voor het eerste elftal actief was, ligt tot medio 2022 vast in Eindhoven.

Dat zou betekenen dat Newcastle, middenmoter in de Premier League, een transfersom moet betalen voor de back uit de Verenigde Staten. Het Amerikaanse ESPN schrijft dat The Magpies hun oog hebben laten op Gloster, die dan wel een werkvergunning moet aanvragen om in Noord-Engeland aan de slag te kunnen gaan.

Gloster, die in 2019 overkwam van Hannover 96, is momenteel aanwezig op een trainingskamp van de Amerikaanse Olympische ploeg. Zij bereiden zich voor op een kwalificatietoernooi dat in maart gespeeld zal worden. De 20-jarige back zit meestal bij de vertegenwoordigende elftallen van Team USA en was basisspeler van het team dat de kwartfinale haalde op het WK Onder 20 in 2019.

Bij PSV kwam de linkspoot tot dusver tot 22 wedstrijden voor Jong PSV, waarvan zes dit seizoen. Hij scoorde nog nooit voor het beloftenelftal.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws