'Pratto is niet snel en zijn voeten staan verkeerd, ik vind hem niet goed'

'Pratto is niet snel en zijn voeten staan verkeerd, ik vind hem niet goed'

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 08:13za 23-01-2021 om 08:13

Lucas Pratto maakt nog geen onuitwisbare indruk bij Feyenoord. Harry van der Laan, oud-spits van de Rotterdammers, is zeer kritisch op de Argentijn, maar Robert Maaskant vindt dat Pratto meer tijd moet krijgen.

"Ik vind hem niet goed. En ja, hij moest er gelijk staan toen hij de vliegtuigtrap afkwam, normaal heb je een voorbereiding. Maar hij is niet snel en zijn voeten staan verkeerd. Ik hou van sierlijke spitsen, hij ziet er niet uit als een spits van Feyenoord", zegt Van der Laan tegen RTV Rijnmond.

Maaskant begrijpt de kritiek niet helemaal. "Je hoort mensen nu al zeggen dat hij er niets van kan, maar die jongens is net geland! Pratto kwam als afvaller ergens in de wereld naar Rotterdam. De verwachting moet zijn: hij is een goede nummer twee. Als Jörgensen goed is, speelt hij."

Maaskant ziet Feyenoord als favoriet voor de Eredivisie-topper tegen AZ. "Na de wedstrijd van Feyenoord tegen Ajax zeg ik dat Feyenoord moet kunnen winnen. Maar AZ heeft een slechte periode gekend, maar komt daar nu wel uit. Een leuke en interessante wedstrijd, absoluut."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wordt Pratto nog een succes bij Feyenoord?

Ja
28%
Nee
72%
(905 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws