Berghuis looft oud-ploeggenoot op social media: 'Onderschat'

Berghuis looft oud-ploeggenoot op social media: 'Onderschat'

23-01-2021 19:44 Laatste update: 21:22
37

Steven Berghuis heeft zich via social media de loftrompet over ex-ploeggenoot Luciano Narsingh. Eerder deze week werd bekend dat Narsingh Feyenoord (tijdelijk) inruilt voor FC Twente.

Berghuis zwaait Narsingh op zijn Instagram story uit met lovende woorden. 'Al het beste, ik ben er zeker van dat je een probleem gaat worden. #Onderschat', schrijft de Feyenoord-aanvoerder.

Wedden

Meer odds

Narsingh maakt het seizoen op huurbasis af bij Twente, waar Berghuis in het verleden ook heeft gespeeld. Het is echter nog maar de vraag of Narsingh na zijn verhuurperiode terugkeert bij Feyenoord. Het contract van de negentienvoudig international loopt komende zomer af en het lijkt er niet op dat de huidige nummer vier van de Eredivisie die gaat verlengen.

Anderhalf jaar geleden ging Narsingh van Swansea City naar Feyenoord. Narsingh wist in die periode alleen nooit een vaste waarde te worden voor de Rotterdammers. Hij speelde dit seizoen negen competitieduels voor de formatie van Dick Advocaat, waarin hij één keer wist te scoren.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Twentefans.nl (@twentefans)