Solskjaer geeft toe: 'Zou niet per se zeggen dat Van de Beek gelukkig is'

Solskjaer geeft toe: 'Zou niet per se zeggen dat Van de Beek gelukkig is'

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 23:45za 23-01-2021 om 23:45

Ole Gunnar Solskjaer geeft toe dat Donny van de Beek ietwat ongelukkig is bij Manchester United. Toch lijkt de middenvelder zich te schikken in zijn rol.

Het gaat bij Manchester United al maanden over de reserverol van Van de Beek, die met hoge verwachtingen aankwam op Old Trafford. Daar komt vooralsnog weinig van terecht. "Ik zou niet per se zeggen dat Donny gelukkig is. Natuurlijk wil hij meer spelen, maar hij gaat goed om met zijn rol", zegt Solskjaer in Engelse media. "Hij doet me erg denken aan mezelf toen ik net kwam kijken. We doen het goed en hebben spelers die het op zijn positie erg goed doen."

"Toen ik door Sir Alex Ferguson uit de basis werd gelaten, begreep ik dat. Ik was blij dat het team won. Donny is ook zo'n type. Hij weet dat hij belangrijk voor ons is en veel wedstrijden gaat spelen. Hij zal zeker meedoen tegen Liverpool en misschien is hij wel de beslissende factor in die wedstrijd. Hij vertrouwt op zijn kwaliteiten. Het is een zelfverzekerde jongen die diep van binnen weet dat hij goed genoeg is. Hij wacht op zijn kans."

Man United speelt zondag in de FA Cup tegen Liverpool.

        

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws