VAR helpt Bazoer aan prachtige treffer: 'Hij zei tegen me dat het geen goal was'

VAR helpt Bazoer aan prachtige treffer: 'Hij zei tegen me dat het geen goal was'

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 08:24zo 24-01-2021 om 08:24

Vitesse won zaterdagavond door een prachtig doelpunt van Riechedly Bazoer met 1-0 van FC Groningen en houdt daardoor de tweede plaats in de Eredivisie in handen. Remko Pasveer kan het niet laten om na afloop van het duel een plaagstoot uit te delen in de richting van zijn ploeggenoot.

"Ik raak ook wel eens een bal verkeerd", begint Pasveer lachend voor de camera van ESPN. "Dat zei ik tegen Riechedly in de rust. Dat zijn leuke dingen, de sfeer is goed." De sluitpost blijft stiekem hopen op de titel dit seizoen. "We zitten pas op de helft van de competitie en het zou al mooi zijn als we op de plek blijven staan waar we nu staan. Aan de andere kant wil je omhoog en dan is er nog maar één plek. Dat is een sportieve gedachte."

Doelpuntenmaker Bazoer kon wel lachen om de uitspraak van Pasveer en moest lang wachten voor hij kon juichen. De bal stuiterde via de onderkant van de lat achter de doellijn, maar dat werd in eerste instantie niet gezien door het arbitrale team. "Ik wist ook niet zeker of die zat", geeft Bazoer aan. Hij had nog een kort onderonsje met Groningen-keeper Padt. "Die zei natuurlijk tegen me dat het geen goal was. Maar gelukkig was het er wel een. Daar was ik heel blij mee."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Vitesse meespelen om het kampioenschap dit jaar?

Ja, wat ze laten zien is indrukwekkend
46%
Nee, dit gaan ze niet volhouden
54%
(1035 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws