'Ik denk dat hij goed bij Dortmund past, maar Ten Hag naar mijn mening ook'

'Ik denk dat hij goed bij Dortmund past, maar Ten Hag naar mijn mening ook'

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 12:17zo 24-01-2021 om 12:17

Laatste update: zondag 24 januari 2021 om 12:41zo 24-01-2021 om 12:41

Huub Stevens vraagt zich af of Erik ten Hag wel past bij Borussia Mönchengladbach. Eerder deze week kwam het gerucht naar buiten dat de Ajax-trainer een verkennend gesprek voerde met Gladbach.

Marco Rose, de huidige trainer van Gladbach, vertrekt na dit seizoen mogelijk naar Borussia Dortmund. Om die reden zou de huidige nummer vijf van de Bundesliga alvast kijken naar een opvolger. Ten Hag zou één van de gegadigden zijn en heeft naar verluidt al een verkennend gesprek gevoerd met de Duitse club.

Huub Stevens vraagt zich bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN echter af of Ten Hag er goed aan zou doen om naar Die Fohlen te vertrekken. "Dat weet ik niet", antwoordt Stevens op de vraag of Gladbach een stap omhoog is ten opzichte van Ajax. "Ik weet ook niet of het voetbal van Ten Hag meer past bij Gladbach."

"Gladbach speelt weer echt goed counterspel", ligt Stevens toe. "Qua fysiek hebben ze ontzettend veel in huis. Ze halen ontzettend veel uit het reactievoetbal dat ze spelen. Ook in hun standaarsdsituaties zijn ze ontzettend gevaarlijk." Volgens de voormalig trainer van onder meer Schalke 04 en Hamburger SV moet eerst nog blijken of Rose daadwerkelijk vertrekt. "Ik denk dat hij goed bij Dortmund past, maar ik denk ook dat Ten Hag daar goed past."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws