Martins Indi kijkt uit naar weerzien: 'Brengt een ander soort emotie met zich mee'

Martins Indi kijkt uit naar weerzien: 'Brengt een ander soort emotie met zich mee'

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 12:37zo 24-01-2021 om 12:37

Laatste update: zondag 24 januari 2021 om 12:44zo 24-01-2021 om 12:44

Bruno Martins Indi gaat alles geven voor AZ tegen Feyenoord. De 28-jarige verdediger doorliep de jeugdopleiding van de Rotterdammers en brak door in het eerste elftal. Martins Indi wil echter maar wat graag winnen van zijn oude club.

"Ik denk dat dat een ander soort emotie meebrengt omdat ik een hele goede tijd heb gehad bij Feyenoord", zegt Martins Indi over de Eredivisie-topper tegenover NH. "Ik heb daar mijn hele jeugd doorgebracht. Maar het zal niet anders zijn qua mentaliteit of passie en kwaliteit. Ik wil gewoon winnen, that's it."

Martins Indi ziet ook het belang van de wedstrijd, die zondagmiddag om kwart voor vijf op het programma staat. "Feyenoord is een directe concurrent. Het is aan ons om te laten zien dat wij beter dan zijn zij", stelt de stopper. "Met die mindset gaan we daar naar toe en ik heb het volste vertrouwen dat wij daar de drie punten gaan meenemen."

Martins Indi heeft zich bij AZ de laatste maanden ontpopt tot één van de leiders van de selectie. Tijdens de wedstrijden in de lege stadions is de stem van de 34-voudig international ook vaak te horen. "We hebben een vrij stille groep vind ik. Met mijn persoonlijkheid hoor je mijn stem al snel op het veld. We moeten allemaal open staan voor kritiek. Ik denk dat de samenwerking heel goed gaat en dat ik mij daarom ook zo op mijn gemak voel."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws