Boadu staat open voor boswandeling en chocolademelk met clubicoon: 'Kost AZ niets'

Boadu staat open voor boswandeling en chocolademelk met clubicoon: 'Kost AZ niets'

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 13:28zo 24-01-2021 om 13:28

Myron Boadu staat open voor een gesprek met Kees Kist. De AZ-icoon gaf onlangs aan dat hij een kop koffie wil drinken met de twintigjarige spits van de Alkmaarders om hem 'keihard de waarheid te vertellen'.

"Ik drink alleen geen koffie, ik drink chocolademelk", reageert Boadu, die dit seizoen worstelt met zijn vorm, tegen de NOS. "Ik ben ook liefhebber van chocolademelk, dus dat komt goed uit", stelt Kist, die de jonge aanvaller wil helpen. "Ik wil gewoon dat Boadu topscorer van Europa wordt. Ik heb alleen maar goede bedoelingen en het kost AZ geen reet."

Kist bood al eens zijn diensten aan toen Jozy Altidore in mindere vorm stak bij AZ. "Toen liet ik ook weten: laat mij nou eens gezellig met hem zitten. Maar dat hield trainer Gertjan Verbeek tegen. Ik denk dat coaches bang zijn dat ik me ergens mee ga bemoeien. Maar ik weet hoe het voelt bij een spits. Details kunnen Boadu over het dode punt helpen."

Volgens Kist moet een ontmoeting met Boadu 'te regelen zijn'. 'Al weet ik niet hoe de club erin staat. Maar ik ben klaar voor een goede boswandeling. Lekker bakkie chocomel, balletje mee, beetje ouweren over dat voetbal. En als Boadu dan denkt: die oude lul van een Kist heeft er toch kijk op, is mijn plan geslaagd."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws