LIVE-discussie: Balk begint op de bank bij Utrecht tegen directe concurrent Sparta

LIVE-discussie: Balk begint op de bank bij Utrecht tegen directe concurrent Sparta

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 13:45zo 24-01-2021 om 13:45

Laatste update: zondag 24 januari 2021 om 14:33zo 24-01-2021 om 14:33

FC Utrecht wist vorige week weer eens te winnen in de Eredivisie, waardoor trainer René Hake geen wijzigingen doorvoert in zijn opstellingen. Remco Balk zit voor het eerst op de bank in het thuisduel met Sparta.

De negentienjarige aanvaller maakte deze week de overstap van FC Groningen naar FC Utrecht. Maarten Paes zit nog niet bij de wedstrijdselectie. De doelman liep in december een hersenschudding op, maar staat weer op het trainingsveld. Hij moet echter eerst wedstrijdritme opdoen bij de beloften. 

Bij Sparta ontbreekt Mica Pinto met lichte knieklachten. Dirk Abels, Abdou Harroui en Mario Engels keren terug in de basis ten opzichte van de 3-5 nederlaag tegen PSV. De Rotterdammers halen vertrouwen uit het feit dat ze de laatste drie uitduels wisten te winnen. Utrecht won vorige week met 2-0 van Heracles Almelo, maar de drie voorgaande wedstrijden leverden twee gelijke spelen en een nederlaag op. Dat was wel tegen AZ (2-2), FC Groningen (2-2) en Vitesse (1-0).

Sparta en Utrecht staan momenteel negende en tiende. Beide ploegen hebben 21 punten.

De opstellingen

FC Utrecht: Oelschlagel, Ter Avest, St. Jago, Janssen, Warmerdam, Van de Streek, Van Overeem, Maher, Kerk, Dalmau, Ramselaar

Sparta: Okoye, Abels, Beugelsdijk, Heylen, Meijers, Auassar, Mijnans, Harroui, Thy, Duarte, Engels

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws