Volendam vlak na sterk optreden tegen PSV hard onderuit tegen De Graafschap

Volendam vlak na sterk optreden tegen PSV hard onderuit tegen De Graafschap

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 14:11zo 24-01-2021 om 14:11

De Graafschap heeft zijn status als 'The Best of The Rest' in de Keuken Kampioen Divisie bevestigd. De Superboeren hebben hun derde plek op de ranglijst verstevigd met een ruime 1-4 zege bij FC Volendam, dat eerder deze week nog PSV het vuur aan de schenen legde.

Voor rust waren de nummers zeven en drie aan elkaar gewaagd. De Graafschap maakte echter na drie kwartier en vijftien seconden het verschil. Dankzij een rake kopbal van Jasper van Heertum gingen de Doetinchemmers rusten met een 0-1 voorsprong. In de tweede helft werd het direct na de aftrap 0-2: Johnatan Opoku – die vlak voor rust de geblesseerde Ralf Seuntjens had afgelost – wist de bal na vijftien seconden al langs doelman Joey Roggeveen te schieten.

Niet lang daarna werd het zelfs 0-3, via opnieuw Van Heertum. Martijn Kaars gaf FC Volendam na een klein uur spelen nog een sprankje hoop, maar De Graafschap had het laatste woord. Camiel Neghli bepaalde op aangeven van Daryl van Mieghem de eindstand op 1-4.

Volendam blijft dus – zijn sterke optreden tegen PSV ten spijt – de nummer zeven van de Keuken Kampioen Divisie. De Graafschap loopt uit op achtervolger NAC Breda en staat op zes punten afstand van koplopers SC Cambuur en Almere City.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws