Opnieuw 'Wadenprobleme' voor Huntelaar: routinier speelt ook niet tegen Bayern

Opnieuw 'Wadenprobleme' voor Huntelaar: routinier speelt ook niet tegen Bayern

24-01-2021 14:43
21

Klaas-Jan Huntelaar moet opnieuw toekijken bij Schalke 04. De verloren zoon moest midweeks de degradatiekraker tegen 1. FC Köln al aan zich voorbij laten gaan en is zondag ook tegen Bayern München niet van de partij.

Huntelaar behoort niet tot de negentienkoppige wedstrijdselectie voor het duel met Der Rekordmeister. Dat heeft te maken met de Wadenprobleme, kuitproblemen, waarmee de 37-jarige spits nog steeds kampt. Huntelaar liep die blessure op tijdens FC Twente-Ajax, toen hij twee keer scoorde tijdens een ultrakorte invalbeurt. Hierdoor kon hij ook al niet meedoen in De Klassieker tegen Feyenoord, Ajax' laatste wedstrijd voordat de Amsterdammers Huntelaar naar Gelsenkirchen liet vertrekken.

Wedden

Meer odds

De problemen van Schalke zijn de laatste dagen alleen maar toegenomen. De cruciale wedstrijd tegen concurrent 1. FC Köln werd in de extra tijd verloren, waardoor het gat met de nummer zestien is gegroeid naar acht punten. Nummer voorlaatst FSV Mainz 05 stuntte zaterdag tegen RB Leipzig en is drie punten uitgelopen op hekkensluiter Schalke 04, dat zondag aantreedt tegen soeverein Bundesliga-heerser Bayern München.