Memphis laat zich bij oppermachtig Olympique Lyon van goede kant zien

24-01-2021 23:53
24

Memphis Depay heeft zich zondag tegen Saint-Étienne van zijn goede kant laat zien. Olympique Lyon won met 0-5 en Memphis was bij drie goals betrokken.

Bij de 0-1 van Tino Kadewere na zestien minuten had Memphis een belangrijke rol. Zijn vrije trap werd binnengeschoten door Kadewere, nadat Saint-Étienne de bal niet weg kon krijgen. Voor rust werd het 0-2 door Marcelo. De oud-PSV'er maakte ook de 0-3.

Daarna was het woord weer aan Memphis. De captain van Lyon bracht Kadewere in stelling, die er 0-4 van maakte. De wedstrijd was op dat moment al een tijdje beslist, want Saint-Étienne had niets te zeggen en was figurant in een eenzijdige wedstrijd. En ook bij de 0-5 was Memphis betrokken. Zijn vrije trap werd door een verdediger van de thuisploeg in eigen doel gekopt.

Lyon blijft knap aan de weg timmeren in Frankrijk. De achterstand op OSC Lille en Paris Saint-Germain bedraagt twee punten. PSG gaat op doelsaldo aan kop.