Telegraaf: beweging rond Promes, Ajax verbaasd door 'miljoenenakkoord'

Telegraaf: beweging rond Promes, Ajax verbaasd door 'miljoenenakkoord'

25-01-2021 07:05
54

Bij Ajax weet men niets van een akkoord met Spartak Moskou over de transfer van Quincy Promes. Dat meldt De Telegraaf. Op de berichten uit Rusland wordt 'verbaasd' gereageerd.

In Rusland werd zondag gemeld dat Ajax en Spartak Moskou nagenoeg akkoord zijn over een transfersom van twaalf miljoen euro. Promes zou zijn ploeggenoten bovendien al hebben ingelicht over het feit dat hij op korte termijn kan vertrekken. Het leidt tot verbazing in Amsterdam: volgens De Telegraaf is er wel beweging rond Promes, maar van een transfer is (nog) geen sprake.

Wedden

Meer odds

'Sterker nog, op dit moment is er volgens betrokkenen geen contact', voegt de ochtendkrant eraan toe. Wel ziet Promes een terugkeer naar Spartak zitten. Ajax wacht af tot de topclub uit Moskou zich officieel meldt. Omdat Promes verdachte is van een steekincident, zou de Amsterdamse club serieus willen nadenken over een deal, mits het juiste bedrag op tafel komt.

Deze week wordt duidelijk of de toekomst van Promes in Moskou of Amsterdam ligt. Maandag 1 februari is de laatste dag van de winterse transferperiode.