Complimenten voor drie PSV'ers: 'Dat verraste me en getuigt van kwaliteit'

Complimenten voor drie PSV'ers: 'Dat verraste me en getuigt van kwaliteit'

25-01-2021 10:30
65

Yvon Mvogo bewijst dit seizoen dat het een stabiele doelman is. Dat zegt Regi Blinker, voormalig aanvaller en rapporteur namens De Telegraaf. Hij koos de Zwitser in zijn team van de week.

Nadat Lars Unnerstall midweeks de bekerwedstrijd tegen FC Volendam mocht keepen en zich daarin onderscheidde, was het tegen RKC de beurt aan Mvogo. "Die hield zijn ploeg in de beginfase van het duel met RKC Waalwijk op de been met een aantal goede reddingen", laat Blinker optekenen. "Daarna heeft hij, in samenwerking met de verdedigers, het achterin goed dicht gehouden. Mvogo is dit seizoen steeds stabieler gaan keepen."

Wedden

Meer odds

Ook Pablo Rosario en Eran Zahavi, twee spelers die dit seizoen bekritiseerd werden, kunnen op een uitverkiezing in het team van Blinker rekenen. "Rosario won zijn duels en had veel balcontacten, waar hij telkens iets goeds mee deed. Zahavi is een slimme aanvaller die altijd in beweging is. Met zijn schoten op doel zorgt hij voor dreiging en hij heeft mij verrast met zijn rake vrije trap. Dat getuigt van kwaliteit."

Het elftal van de week volgens Blinker: Mvogo; Van Ewijk, Rente, Rasmussen, Tagliafico; Rosario, Bazoer, Stengs; Zahavi, Boadu, Reza.