'Chelsea is al rond met opvolger van Lampard en stelt Duitse prijzenpakker aan'

'Chelsea is al rond met opvolger van Lampard en stelt Duitse prijzenpakker aan'

25-01-2021 11:47
34

Thomas Tuchel wordt volgens diverse media in Engeland en Duitsland de nieuwe trainer van Chelsea. Frank Lampard staat op het punt om ontslagen te worden en de Duitser moet zijn opvolger worden.

Volgens Sky Deutschland en transferexpert Fabrizio Romano zijn Chelsea en Tuchel bijna akkoord over een contract en zal hij clubicoon Lampard, die maandag nog zal worden ontslagen, gaan opvolgen. Wellicht kan hij woensdag al langs de lijn staan wanneer The Blues het in eigen stadion opnemen tegen Wolverhampton Wanderers.

Wedden

Meer odds

Nadat de Engelsman is ontslagen zal Tuchel naar alle waarschijnlijkheid gaan tekenen. Chelsea keek ook nog naar andere alternatieven en polste zowel Julian Nagelsmann als Max Allegri. RB Leipzig hield zijn trainer echter aan zijn contract en de Italiaan overweegt andere opties.

Tuchel werd ruim een maand geleden ontslagen bij Paris Saint-Germain omdat hij mot had met de clubleiding. Die zouden hem niet volledig steunen, ondanks het feit dat hij de Champions League-finale haalde met de Parijzenaars en tweemaal landskampioen werd. Mauricio Pochettino is nu trainer in het Parc des Princes.