Dordrecht duidelijk na drieklapper bij Feyenoord: 'Geen hervatting'

Dordrecht duidelijk na drieklapper bij Feyenoord: 'Geen hervatting'

26-01-2021 10:05 Laatste update: 10:44
9

Naoufal Bannis, Bernardo Silva en Mikael Johnsen maken het seizoen op huurbasis af bij FC Dordrecht, maar voorzitter Hans de Zeeuw geeft aan dat er van een vernieuwde samenwerking tussen Feyenoord en Dordrecht geen sprake is.

De twee clubs werkten in het verleden nauw samen. Feyenoord verhuurde regelmatig spelers aan Dordrecht, maar aan die samenwerking kwam afgelopen jaar een einde. "Nee, de komst van de drie spelers van Feyenoord is geen hervatting van de eerdere samenwerking die we hadden. Dit is voor beide clubs een win-win-situatie", geeft voorzitter De Zeeuw aan in gesprek met het Algemeen Dagblad

Het feit dat Feyenoord O21 geen competitiewedstrijden kan spelen in verband met de coronacrisis speelde een belangrijke rol in de tijdelijke overgang van de drie spelers. "Bannis, Silva en Johnsen kunnen op weinig speeltijd rekenen, omdat Jong Feyenoord momenteel geen wedstrijden in competitieverband speelt. Voor ons zijn het drie type spelers die we nog zochten voor belangrijke plekken in het elftal", aldus De Zeeuw.

De spelers die de afgelopen seizoenen op huurbasis van Feyenoord naar Dordrecht vertrokken, bleken kwalitatief niet van het juiste niveau. De twee partijen besloten de samenwerking stop te zetten. Inmiddels werkt Dordrecht samen met Fortuna Sittard. Naast de drie Feyenoord-talenten werd ook Thomas Poll op huurbasis overgenomen van FC Groningen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie