Breaking news

PSV staat drie kwartier lang in achtste finales, maar vliegt alsnog uit Europa

Huntelaar naar Schalke, Ajax zwakker: PSV-back Max blij met transfer

Huntelaar naar Schalke, Ajax zwakker: PSV-back Max blij met transfer

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 16:29di 26-01-2021 om 16:29

Philipp Max is blij met de transfer van Klaas-Jan Huntelaar naar Schalke 04. De PSV-back, zelf supporter van de club uit Gelsenkirchen, hoopt dat Huntelaar het verschil kan maken voor Die Königsblauen én ziet dat Ajax een uitstekende spits is kwijtgeraakt.

Max laat in een uitgebreid interview met Sport1 weten dat de huidige situatie van Schalke hem pijn doet. "Mijn familie bestaat volledig uit Schalke-supporters. Ik heb er in het verleden gespeeld, de situatie komt hard aan bij ons. Het is pijnlijk om te zien."

De linksback van PSV hoopt dat Huntelaar een belangrijke rol gaat spelen in de degradatiestrijd van Schalke. "We hopen dat Klaas -Jan een paar doelpunten maakt voor Schalke en dat de club op wonderbaarlijke wijze in de Bundesliga blijft."

De transfer van Huntelaar naar Schalke doet Max goed, ook omdat Ajax er hierdoor op achteruit gaat. "Dat is positief", vervolgt hij. "Maar het is vooral belangrijk voor Schalke." Max speelde twee officiële wedstrijden in het shirt van de Duitse club, maar zijn liefde voor Schalke blijft. "Dat is grappig. Ik heb twee duels gespeeld voor de club, maar wanneer je dat eenmaal gedaan hebt, raak je het gevoel niet meer kwijt. Niet totdat je gestopt bent met ademen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws