Breaking news

LIVE: Europees avontuur van PSV ten einde na late goal van Olympiakos (gesloten)

Clubleiding van Heerenveen denkt niet aan ontslag: 'Absoluut achter de trainer'

Clubleiding van Heerenveen denkt niet aan ontslag: 'Absoluut achter de trainer'

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 17:14di 26-01-2021 om 17:14

Gerry Hamstra, technisch manager van sc Heerenveen, heeft zijn steun uitgesproken aan hoofdtrainer Johnny Jansen. De Friezen wonnen al twaalf competitiewedstrijden op rij niet en de druk neemt toe in het Abe Lenstra Stadion.

Op het persmoment van dinsdag, waar werd vooruitgeblikt op de thuiswedstrijd tegen Feyenoord van aanstaande woensdag, schoof Hamstra ook aan. Hij liet daar weten nog het volste vertrouwen te hebben in de trainer. "De club staat absoluut achter de trainer", zei hij volgens de Leeuwarder Courant. "We zitten in een moeilijke fase en daar willen we ook met elkaar uitkomen."

Zelf probeert Jansen zijn steentje bij te dragen aan de wederopstanding van Heerenveen. "Ik moet een goed voorbeeld zijn", tekent Voetbal International op uit zijn mond. "Ik ben van mezelf altijd positief, maar ook kritisch op de manier waarop we werken. Maar ik moet niet doorslaan in negativiteit, dan gaat dat zeker niet werken. Ik moet het elftal energie blijven geven."

Ondanks de reeks aan wedstrijden zonder overwinning staan de Friezen nog altijd in het linkerrijtje. Jansen en de zijnen staan negende, maar moeten ondertussen wel achterom gaan kijken. Sparta en Heracles hebben maar één punt minder.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws