LIVE-discussie: Buitink meteen voor de leeuwen gegooid, Heracles wijzigt niet

LIVE-discussie: Buitink meteen voor de leeuwen gegooid, Heracles wijzigt niet

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 17:42di 26-01-2021 om 17:42

Zowel PEC Zwolle als Heracles Almelo hopen dinsdagavond goede zaken te kunnen doen en uitzicht te houden op een plek in het linkerrijtje. De twee middenmoters staan in de Overijsselse hoofdstad tegenover elkaar.

Thomas Buitink maakt meteen zijn basisdebuut voor PEC. De van Vitesse gehuurde spits wordt door trainer John Stegeman meteen voor de leeuwen gegooid en houdt daarmee Reza Ghoochannejhad, die afgelopen weekend nog een hattrick maakte tegen Willem II, verrassend op de bank. Kenneth Paal is geblesseerd en ziet dat Yuta Nakayama zijn plek links achterin overneemt.

Heracles-trainer Frank Wormuth heeft niets veranderd aan zijn opstelling en stuurt dezelfde spelers de wei in als afgelopen zaterdag, toen er met 1-0 van Heerenveen werd gewonnen. Dat betekent dat Ismail Azzaoui in de punt van de aanval staat en Delano Burgzorg vanaf de zijkant actief is. Laatstgenoemde maakte de winnende goal tegen de Friezen.

De opstellingen

PEC Zwolle: Zetterer; Van Wermeskerken, Van Polen, Kersten, Nakayama; Lam, Reijnders, Huiberts; Misidjan, Buitink, Pherai.

Heracles Almelo: Blaswich; Breukers, Pröpper, Rente, Quagliata; Schoofs, De La Torre, Vloet; Van der Water, Azzaoui, Burgzorg.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie gaat er winnen?

Heracles
43%
PEC Zwolle
38%
Het wordt gelijk
19%
(237 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws