Chileense spits 'drinkt en feest elke nacht' en moet verplicht op de club wonen

Chileense spits 'drinkt en feest elke nacht' en moet verplicht op de club wonen

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 19:50di 26-01-2021 om 19:50

Bijzonder nieuws uit de Chileense hoofdstad Santiago: Colo-Colo-speler Iván Morales moet voorlopig op de club wonen. De 21-jarige spits had zichzelf onmogelijk gemaakt bij zijn buren, die regelmatig klaagden over wilde feesten in de woning van de profvoetballer.

Morales zette zo vaak de bloemetjes buiten dat zijn buren een aanklacht tegen hem indienden. "Ik begrijp niet dat hij als voetballer kan presteren, terwijl hij elke nacht drinkt en feestviert", wordt één van hen geciteerd door Chileense media. "Er zijn constant mensen over de vloer, de muziek staat altijd hard en met oud en nieuw gooide hij met vuurwerk. Hij houdt ons gewoon uit onze slaap."

Zijn werkgever Colo-Colo heeft inmiddels ingegrepen. 'Naar aanleiding van deze klachten hebben we de zaak tot op de bodem uitgezocht: daarom hebben wij besloten dat de speler tot het einde van het seizoen in Casa Alba (het complex waar de jeugdspelers van Colo-Colo verblijven, red.) zal wonen', laat men weten in een statement over Morales. 'Wij willen er hiermee voor zorgen dat hij de discipline kan opbrengen die van spelers op dit niveau verwacht mag worden. Want dit gedrag is voor iedereen onacceptabel, zeker voor een professionele atleet.'

Morales is de voorbije weken overigens uitgegroeid tot een vaste waarde bij Colo-Colo. De roemruchte club strijdt momenteel tegen degradatie uit de Chileense Primera División.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws