Ik weet waar ik aan toe ben: maar of ik daar tevreden mee ben, is wat anders

"Ik weet waar ik aan toe ben: maar of ik daar tevreden mee ben, is wat anders"

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 23:56di 26-01-2021 om 23:56

Reza Ghoochannejhad viel vrijdag in tegen Willem II, tekende voor een zuivere hattrick en liet toen weten dat hij liever geen supersub wilde zijn. Dinsdagavond bewees hij echter andermaal dat hij het wél is: de Iraniër viel in de slotfase van PEC Zwolle-Heracles Almelo opnieuw in, maakte vrijwel direct een doelpunt en redde een punt voor PEC.

Of zijn volgende succesvolle invalbeurt een garantie voor een basisplek is, is echter nog maar zeer de vraag. "Ik heb afgelopen mijn onvrede daarover geuit", aldus Ghoochannejhad na afloop in gesprek met ESPN. "Laat het duidelijk zijn: ik heb ook met de trainer (John Stegeman, red.) gesproken en wij hebben geen problemen met elkaar. Ik weet waar ik aan toe ben. Maar of ik daar tevreden mee ben, is wat anders. Want dat ben ik niet."

De routinier is toe aan een basisplek en steekt dat ook niet onder stoelen of banken. "Ik weet dat ik de ploeg kan helpen en ik weet wat mijn kwaliteiten zijn", klinkt het. "Zonder arrogant te klinken: ik weet wat ik kan en ik ben overtuigd van mezelf. Maar er worden keuze gemaakt en daar heb je mee te leven als topsporter. Dus ik wil er ook niet te veel over zeuren."

Dinsdag solliciteerde Ghoochannejhad in elk geval naar een basisplek, door wederom te scoren als invaller. "Dat stukje langs de lijn waar ik me altijd warmloop, ken ik inmiddels goed. Na die 1-2 (van ploeggenoot Virgil Misidjan, red.) stond ik te popelen om erin te komen en de bal binnen te schieten. Toen werd ik geroepen en met mijn eerste balcontact was het raak", wordt hij geciteerd door Voetbal International.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws