Sinisterra tekent nieuw contract: 'Klaar om grote dingen te doen voor de club'

Sinisterra tekent nieuw contract: 'Klaar om grote dingen te doen voor de club'

27-01-2021 06:54 Laatste update: 07:08
63

Luis Sinisterra gaat zijn contract bij Feyenoord verlengen tot de zomer van 2024. In november lichtten de Rotterdammers al een optie waardoor de 21-jarige Colombiaan tot 2023 vast kwam te liggen, daar komt nu dus nog een seizoen bij.

Sinisterra ziet het als een mooie beloning na zijn zware kruisbandblessure.  Die periode gaf de aanvaller wel de kans om aan andere dingen te werken. "Je kunt vooral op fysiek vlak echt veel verbeteren", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Ik heb veel meer spiermassa. En mijn sprongkracht is enorm verbeterd." Daarmee verbaasde Sinisterra zijn ploeggenoten. "Dat ik meer sprongkracht heb, zie je wel terug, ja. Ik had pech tegen Vitesse en tegen Ajax, maar ik ben echt beter gaan koppen."

Een fitte Sinisterra is niet meer weg te denken uit de basis van Feyenoord. "Ik heb ontzettend hard gewerkt en dat zie je ook terug in mijn laatste wedstrijden", geeft hij aan in De Telegraaf. "Beetje bij beetje kom ik terug op mijn oude niveau. Ik voel me hier ontzettend goed en heb altijd het vertrouwen van de club gevoeld. Ik ben klaar om grote dingen mee te maken en te doen voor deze club. De lach is terug. En ondanks de nederlaag tegen AZ komen er nog sleutelwedstrijden aan en daarom kunnen we nog terrein winnen."