Breaking news

LIVE: Europees avontuur van PSV ten einde na late goal van Olympiakos (gesloten)

Gravenberch stelt fans gerust: 'Ajax is mijn club, ik speel hier nog wel even'

Gravenberch stelt fans gerust: 'Ajax is mijn club, ik speel hier nog wel even'

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 07:32wo 27-01-2021 om 07:32

Ryan Gravenberch gaat ervan uit dat hij voorlopig nog wel bij Ajax speelt. De pas achttienjarige middenveld is dit seizoen uitgegroeid tot steunpilaar in Amsterdam. Hij krijgt veel lof voor zijn spel en wordt al in verband gebracht met Europese topclubs.

"Het geeft je zelfvertrouwen, dan weet je van jezelf dat je goed bezig bent. Dat wil je nog meer laten zien", zegt Gravenberch tegen Veronica Inside. Hij vindt desondanks niet dat hij het niveau van de Eredivisie al ontgroeid is. "Nee, eigenlijk nog lang niet. Ik speel nog bij Ajax zolang dat nodig is. Ik heb nog een contract bij Ajax, ben gewoon speler hier en ben achttien jaar. Ajax is mijn club, dus ik speel er nog wel even."

Toch hoopt Gravenberch vroeg of laat de stap te maken naar een topcompetitie. "Mijn droomclub? Ik heb geen idee eigenlijk. Ik heb meer voorkeuren voor competities. Ik houd van de Spaanse competitie, dat vind ik mooi om te zien. Niet alleen vanwege de warmte, iedereen kan daar voetballen. FC Barcelona? Natuurlijk houd ik van Barcelona, het is een grote club."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Gravenberch de absolute top halen?

Ja, dat gaat hem lukken!
89%
Nee, daarvoor komt hij tekort...
11%
(828 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws